't Kleine Volkje

Kinderopvang 

 

We bieden opvang van maandag tot vrijdag waarbij u kunt kiezen uit drie producten:

1. hele dagopvang van 7.45 tot 18.30 uur.

2. dagopvang van 7.45 tot 15.30 uur.

3. halve dagopvang van 7.45 tot 13.30 uur.

 

't Kleine Volkje biedt opvang met kwaliteit, betrokkenheid en een duidelijke pedagogische visie. Wij willen ouders een plek bieden waar zij met vertrouwen hun kind kunnen brengen. Voor kinderen willen we een plek zijn waar zij zich thuis voelen, waar oog is voor de eigenheid van ieder kind en waar kinderen zich vanuit vrijheid kunnen ontwikkelen.

 

Warm thuis

Opvang 't Kleine Volkje is gevestigd in het Helicongebouw dichtbij de Vrije School en BSO (locatie Socrateslaan) in Zeist. Het lokaal is warm en sfeervol ingericht en de speelhuisjes, het speelgoed en de materialen zijn uitnodigend en afgestemd op de leeftijd.

 

Natuurlijk spelen

Kinderopvang 't Kleine Volkje heeft een ruim speelterrein naast het speellokaal. Er lopen geen doorgaande wegen langs 't Kleine Volkje en het speelterrein is daardoor een heerlijke plek waar de kinderen elke dag in spelen en ontdekken. Er zijn heuvels, paden om te ontdekken en fietsjes en karren. Er zijn perkjes met bloemen waar we samen met de kinderen voor zorgen. Het buitenspelen neemt een belangrijke plek in bij 't Kleine Volkje.

 

Het kind centraal

Pedagogisch medewerkers zijn gekwalificeerd en thuis in de antroposofische visie van waar uit wij werken. Ze zijn enthousiast en betrokken en zetten zich in om een hecht en vertrouwd contact met de kinderen op te bouwen. We zijn een stichting zonder winstoogmerk en kunnen daarom vanuit onze visie keuzes maken waarbij het belang van het kind centraal staat.

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

Wilt u persoonlijk kennismaken met 't Kleine Volkje? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking! Neem daarvoor contact met ons op via 030 - 694 82 46 of ga naar www.kleinevolkje.nl

handen1