Consultatiebureau Widar

Widar is een gezondheidscentrum met 3 locaties in Zeist: Tollenslaan 32, Laan van BeekenRoyen 39/40 en Socrateslaan 22a.

 

Widar is opgericht in 1974 en geworteld in de uitgangspunten van de antroposofische geneeskunde. Met een gebruikers/patiëntgroep van meer dan 10.000 mensen heeft het een stevige positie in de eerstelijns zorg van Zeist. Zelfstandige hulpverleners werken samen onder een dak en gaan voor bezielde zorg: betrokken en professioneel.

Het consultatiebureau Widar, ook CB Widar genoemd, is verbonden aan het Gezondheidscentrum Widar.

Sinds 1 maart 2015 is het consultatiebureau Widar gevestigd in Helicon, Socrateslaan 22a te Zeist.

 

Net als bij ieder ander consultatiebureau staat de preventief medische zorg centraal voor kinderen tot 4 jaar. Daarnaast kijken wij naar de levensprocessen zoals, eten, slapen, waken, het ritme over de dag en ook naar warmte en omhulling. Opvoeding heeft een groot deel van ons aandachtsgebied. Ieder kind is een uniek wezentje dat zich binnen een gezin wil ontplooien. Dit vraagt steeds om een individueel advies. Wij hanteren het rijksvaccinatieschema maar staan open om, samen met de ouders, te zoeken naar een individuele invulling hiervan.

 

Voor wie is Consultatiebureau Widar bedoeld?

Ten eerste voor diegenen, die ingeschreven staan op één van de locaties van het Gezondheidscentrum Widar. Indien het aantal ingeschreven kinderen het toelaat, zijn ook andere belangstellenden welkom.

Aanmelden van een kindje kan al tijdens de zwangerschap of in de eerste week na de geboorte via sylvia.stroink@widar.nl

 

Voor meer informatie kunt u ook eerst telefonisch contact opnemen met Sylvia Stroink: 030 - 697 56 81

Bezoek onze website op www.widar.nl

foto-widar1
foto-widar-4