Routebeschrijving met de auto 

Vanaf A28 vanuit richting Utrecht:

Neem afslag 3 Zeist-Oost, en ga bij de stoplichten links de Krakelingweg op. Ga bij de eerste rotonde rechtsaf. De tweede straat rechts is de Socrateslaan. Bij de Y-splitsing op de Socrateslaan rechts aanhouden. De ingang van 22a is na ca. 100m aan de rechterkant. U kunt daar langs de straat parkeren, of op het parkeerterrein. Loop het pad op dat recht op de Stichtse Vrije School (nr. 24) afloopt, en houd dan rechts aan.

Vanaf A28 vanuit richting Amersfoort:

Neem afslag 3 Den Dolder, ga onder aan de afrit bij de rotonde rechts. Ga bij de stoplichten rechtdoor de Krakelingweg op. Ga bij de eerste rotonde rechtsaf. De tweede straat rechts is de Socrateslaan. Bij de Y-splitsing op de Socrateslaan rechts aanhouden. De ingang van 22a is na ca. 100m aan de rechterkant. U kunt daar langs de straat parkeren, of op het parkeerterrein. Loop het pad op dat recht op de Stichtse Vrije School (nr. 24) afloopt, en houd dan rechts aan.

Vanaf A12 vanuit richting Utrecht:

Neem afslag 22 Driebergen – Zeist. Sla onder aan de afslag linksaf richting Zeist. Steek het spoor over en volg de Hoofdstraat rechtdoor. Ga na 2 km bij stoplichten rechtsaf de Laan van Beek en Royen op. Bij de 2 rotondes gewoon de weg volgen. Ga bij het eerste stoplicht links af de Jagersingel op. Ga bij de rotonde rechtdoor, de weg heet dan de Lindenlaan. Vervolgens bij de rotonde rechtsaf de Verlengde Slotlaan op. Neem de tweede straat links, dit is de Socrateslaan. Bij de Y-splitsing op de Socrateslaan rechts aanhouden. De ingang van 22a is na ca. 100m aan de rechterkant. U kunt daar langs de straat parkeren, of op het parkeerterrein. Loop het pad op dat recht op de Stichtse Vrije School (nr. 24) afloopt, en houd dan rechts aan.

Vanaf A12 vanuit richting Arnhem:

Neem afslag 22 Driebergen – Zeist. Sla onder aan de afslag rechtsaf richting Zeist. Steek het spoor over en volg de Hoofdstraat rechtdoor. Ga na 2 km bij stoplichten rechtsaf de Laan van Beek en Royen op. Bij de 2 rotondes gewoon de weg volgen. Ga bij het eerste stoplicht links af de Jagersingel op. Ga bij de rotonde rechtdoor, de weg heet dan de Lindenlaan. Vervolgens bij de rotonde rechtsaf de Verlengde Slotlaan op. Neem de tweede straat links, dit is de Socrateslaan. Bij de Y-splitsing op de Socrateslaan rechts aanhouden. De ingang van 22a is na ca. 100m aan de rechterkant. U kunt daar langs de straat parkeren, of op het parkeerterrein. Loop het pad op dat recht op de Stichtse Vrije School (nr. 24) afloopt, en houd dan rechts aan.

Routebeschrijving met het openbaar vervoer

Vanuit Utrecht:

Neem vanaf het Centraal Station Buslijn 52 richting Amersfoort via Vollenhove, stap uit bij bushalte Handelscentrum in Zeist. Daar vandaan is het nog 15 minuten lopen naar de Socrateslaan 22A. Loop daar het pad op dat recht op de Stichtse Vrije School (nr. 24) afloopt, en houd dan rechts aan.

Vanuit Amersfoort:

Neem vanaf het Centraal Station Buslijn 56 richting Wijk bij Duurstede, stap uit bij bushalte Geroplein. Daar vandaan is het nog 11 minuten lopen naar de Socrateslaan 22A.

Vanuit Arnhem:

Neem vanaf het Centraal Station de Intercity richting Schiphol. Stap uit op station Driebergen-Zeist. Neem vandaaruit Buslijn 81 richting Woudenberg, stap uit bij bushalte Lindenlaan. Daar vandaan is het nog 10 minuten lopen naar de Socrateslaan 22A.