Massiel & Reiki

Voor balans tussen buiten (Rei) en binnen (ki)

 

Mijn naam is Massiel Smid, moeder van dochter Hanna. Ruim 15 jaar maakt Reiki deel uit van mijn leven.

 

Wat is Reiki?
Het woord Reiki betekent ‘universele levensenergie’. Het is een Japans begrip en verwijst naar de verbinding tussen de kosmische energie om ons heen (Rei) en de persoonlijke energie in ons lichaam (Ki). Het is een helende energie die het evenwicht tussen lichaam en denken herstelt. Reiki versterkt je levenskracht en brengt de energieën in je lichaam in balans.

 

Hoe werkt het?
Deze universele levensenergie vindt zelf haar weg door je lichaam en geest. Wanneer je lichaam, door ziekte of vermoeidheid, te weinig energie heeft om te kunnen herstellen, kan Reiki je helpen om je lichaam op een natuurlijke wijze te ondersteunen bij het herstel. Met Reiki is het mogelijk om kleine kwalen en pijnen te verminderen. Met Reiki geef je het genezingsproces een extra duwtje in de rug en is het een prima ondersteuning van de reguliere geneeswijze. Reiki is geschikt voor iedereen, voor jong en oud.

De behandeling zelf kan zittend of liggend (op een behandeltafel) plaatsvinden. Een behandeling is ontspannend en je houdt je kleding gewoon aan. Er kunnen emoties en blokkades loskomen, dat is een normale reactie. Veel mensen ervaren de vreedzame en rustige uitwerking nog dagen lang.

 

Kennismaking
Kom langs bij Massiel & Reiki en ervaar wat Reiki voor je kan betekenen.
Kijk voor meer informatie op mijn website www.massielreiki.nl

foto