BioBrein

Praktijk voor integraal en logisch welzijn.

 

Logisch welzijn betekent in mijn ogen dat het bio-logisch-erwijs normaal is dat mensen zich gezond en blijmoedig voelen. Dat zowel geest als lichaam veerkrachtig zijn en dat iemand zich senang voelt in zijn of haar directe leefomgeving.

 

Mijn naam is Willemijn van Melle; ik ben vrouw van Jos en moeder van Loets. Uit eigen ervaring weet ik hoe lichaam en geest samenwerken en heb ik ondervonden welke behandeling bevorderlijk is voor iemands gezondheid.

 

BioBrein is er voor jou! Van voor de geboorte van je kind tot jong en oud. Voor iedereen die gezond wil worden, zijn of blijven. Kleine geaccepteerde klachten zijn vaak voorlopers van grotere gezondheidsproblemen op langere termijn. Wie er op tijd bij is, kan het tij keren.

 

BioBrein kan je helpen bij het verbeteren en ondersteunen van je gezondheid. De basis van de behandeling bestaat uit leefstijlaanpassingen, voedingsadvies met indien nodig aanvullende suppletie en indien gewenst biofotonen therapie.

 

Voor dit soort klachten kun je bij mij terecht;

Zowel fysieke als psychische klachten, deze gaan vaak hand in hand.

Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, huidaandoeningen, gewrichtsklachten, schimmelinfecties en darmklachten. Maar ook welvaarstziekten als obesitas, diabetes type 2, verhoogd cholesterol, hart- en vaatziekten en schilklierproblemen. Of uitbehandelde en chronische aandoendiningen zoals fybromyalgie, ME en CVS. Ook bij psychische klachten zoals (chronische) depressie, burn-out, angst- en paniekaanvallen, autisme en AD(H)D is verbetering mogelijk.

 

Je kunt hier meer over lezen op de BioBrein website www.biobrein.nl

willemijn-300x167